wenst u meer info? 015 51 57 53

Stoffen van kwaliteitsmerken

‘T linnenmandje heeft een groot assortiment van stoffen aan de lopende meter en dit van diverse kwaliteitsmerken, waarvan de bekendste ZWEIGART en het ROWAN patchwork ontworpen door Kaffe Fassett zijn. Kom hier stoffen voelen, ontdekken, kijken en uitproberen. Hoogwaardige kwaliteit is onmisbaar om op te borduren. Bij elke borduurtechniek hoort een specifieke stof, bijvoorbeeld voor tafellinnen, kussens, theenappen of gordijnen. Altijd welkom voor advies op maat.

De speciaalzaak voor brei- en haakgarens.

’T linnenmandje is de specialist voor al uw brei- en haakgarens. Hier vindt u zomer- en wintergarens van bekende merken zoals ANNELL, SMC SELECT , ROWAN en DMC.

We organiseren regelmatig workshops zowel voor beginners als voor doorwinterde breifanaten. Nu is dit elke donderdagavond van 19.30 uur tot 22 uur. Meer info vindt u in onze nieuwsbrief onder de rubriek nieuws en promoties.
U kan hier ook breiboeken en patronen inkijken.

’T linnenmandje heeft alle expertise in huis om zowel beginnende als ervaren handwerkliefhebbers verder te helpen. Naast alle naaibenodigdheden, hebben we ook handwerkpakketten en een ruim gamma aan kousen en panty’s.

U kan als trouwe klant genieten van onze klantenkaart. Na 10 aankopen krijgt u 5 procent korting.

U kan bij ons ook terecht voor wasserij en droogkuis en een strijkatelier met dienstencheques. Neem gerust contact op voor meer info.