wenst u meer info? 015 51 57 53

Rimpelloze strijk

Ziet u ook op tegen die grote berg strijk? Geen tijd of zin om aan die wekelijks karwei te beginnen? Kies dan voor een strijkatelier met dienstencheques. Bij ‘t Linnenmandje kan u uw wasgoed binnen brengen en rimpelvrij komen oppikken. Uw strijk wordt gedaan door professioneel opgeleid personeel dat gebruik maakt van de meest moderne apparatuur.

Voordelig met dienstencheques

We zijn open van dinsdag tot en met zaterdag van 10 uur tot 12 uur en van 13.30 uur tot 18 uur. Let wel, op zaterdag sluiten we om 17 uur. Bijkomend voordeel : betalen kan hier met de voordelige dienstencheques die door de overheid gesubsidieerd worden en fiscaal aftrekbaar zijn.

U kan bij ons ook aankloppen voor al uw textielreiniging. We werken samen met een wasserij en droogkuis.

’T linnenmandje heeft bovendien een ongeëvenaard assortiment aan brei- en haakgarens, stoffen, naaibenodigdheden en handwerkpaketten. Hun brei- en stoffenatelier biedt kwaliteitsvolle materialen tegen correcte prijzen. U hebt hier ook een grote keuze aan kousen en panty's.

Kom zeker eens langs of lees onze nieuwsbrief op nieuws en promoties. Voor bijkomende vragen kan u ons altijd contacteren.