wenst u meer info? 015 51 57 53

Neem nu contact op voor advies op maat

Laat u zich graag adviseren over alles wat met naaien, breien, haken, borduren en stoffen te maken heeft? Kom kijken, ontdekken, voelen en uitproberen in onze winkel. 'T linnenmandje heeft na meer dan 25 jaar een stevige reputatie opgebouwd in Keerbergen en ver daarbuiten. Ze hebben werkelijk alles in huis om creatieve zielen te bekoren. U vindt er een ongeëvenaard assortiment aan brei- en haakgarens, stoffen, naaibenodigdheden en handwerkpakketten. Hun brei- en stoffenatelier biedt kwaliteitsvolle materialen tegen correcte prijzen.

Wist u dat we ook een ruim gamma kousen en panty’s hebben? U kan nieuws en promoties volgen via onze nieuwsbrief. Met een klantenkaart krijgt u al na 10 aankopen 5 procent korting.

’T linnenmandje is daarnaast een depot voor wasserij en droogkuis. We werken ook samen met een strijkatelier met dienstencheques. Uw was, droogkuis en strijk kan u hier afleveren en ophalen.

Neem nu contact op met al uw vragen. Lisette legt u alles met een engelengeduld uit en ze staat volledig achter de producten die ze verkoopt. U krijgt hier met de glimlach gratis advies op maat. Beslist doen!


Openingsuren
  • ma -zo : gesloten
  • di - vr : 10u - 12u en 13u30 - 18u
  • za : 10u - 12u en 13u30 - 17u

Laat een berichtje na via onderstaand invulformulier