wenst u meer info? 015 51 57 53

Mooie materialen en deskundig advies

Handwerken is lang uit de mode geweest. Maar vandaag is het opnieuw trendy. In 't Linnenmandje vindt u heel wat mooie naaidozen en handwerkpakketten. Dit zijn kant-en-klare pakketten met mooie stoffen, garens en patroon met een handleiding erbij. U kan bijvoorbeeld een patroon op een kussen naaien of een handwerk als schilderij aan de muur hangen. In ons gamma vindt u bovendien zakjes, kadertjes, boekenleggers, kruissteekpakketten en Smyrna knooptapijt.

Bekende merken

Wij volgen bekende merken van prima kwaliteit, zoals Vervaco en Lanarte. Samen met onze deskundige hulp kan een handwerk amper mislukken. Bent u een beginneling? Of hebt u al ervaring maar toch nog vragen? Kom zeker langs de winkel of contacteer ons per mail of telefoon. Lisette legt u alles met een engelengeduld uit en ze staat volledig achter de producten die ze verkoopt. Trouwe klanten worden beloond. Met uw klantenkaart krijgt u 5 procent korting bij 10 aankopen.

Ontdek ook alle naaibenodigdheden, ons groot brei- en stoffenatelier en een ruim gamma aan kousen en panty’s. Nieuws en promoties kan u volgen via onze nieuwsbrief.

’T linnenmandje is daarnaast een depot voor wasserij en droogkuis. We werken samen met een strijkatelier met dienstencheques. Uw was, droogkuis en strijk kan u hier afleveren en ophalen.