wenst u meer info? 015 51 57 53

Bekijk promoties en nieuwigheden in onze nieuwsbrief

U woont iets verderaf ? Of hebt u niet altijd tijd om langs de winkel te komen? Bekijk dan nu al onze nieuwigheden, artikels in promotie, workshops en cursussen. Om u een idee te geven: in onze maandelijkse nieuwsbrief vindt u bijvoorbeeld meer uitleg over de herkomst van bepaalde soorten wol of bepaalde feestartikelen.

Workshops en cursussen

Op dit moment lopen er elke donderdagavond cursussen tussen 19.30 uur en 22 uur en dit over diverse onderwerpen. Zo kunt u hier onder meer workshops volgen over naaien en breien zowel voor beginners als gevorderden. Er zijn eveneens lessen over kantklossen, borduurtechnieken en patchwork. Tijdens die avonden kunt u al uw vragen afvuren en tips en tricks krijgen van ervaren en gedreven lesgevers. Zij leren u snel de knepen van het vak kennen.

Wij willen u als trouwe klant graag verwennen. Met een klantenkaart krijgt u al na 10 aankopen 5 procent korting.

Ontdek ook alle naaibenodigdheden en handwerkpakketten,
ons groot brei- en stoffenatelier en een ruim gamma aan kousen en panty’s.

’T linnenmandje is daarnaast een depot voor wasserij en droogkuis. We werken samen met een strijkatelier met dienstencheques. Uw was, droogkuis en strijk kan u hier afleveren en ophalen. Neem gerust contact op. Wij staan paraat om aan al uw vragen en wensen te voldoen. Of loop gewoon eens binnen om de gezellige sfeer op te snuiven.

 

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief !