wenst u meer info? 015 51 57 53

't Linnenmandje is ermee gestopt wegens bereiken pensioenleeftijd....

Bent u ook zo’n creatieveling, een liefhebber van handwerken ? 'T linnenmandje in Keerbergen heeft werkelijk alles in huis om creatieve zielen te bekoren. Kom kijken, ontdekken, kiezen, voelen en uitproberen.

U vindt er een ongeëvenaard assortiment aan brei- en haakgarens, stoffen, naaibenodigdheden en handwerkpaketten. Hun brei- en stoffenatelier biedt kwaliteitsvolle materialen tegen correcte prijzen.

Laat u verrassen door de wondere wereld van naaien, breien, borduren en haken.

Zaakvoerster Lisette zag in 1988 de kans om van haar hobby, zeg maar passie, haar beroep te maken. Wat begon als een kleinschalig naaiwinkeltje ontpopte zich tot de speciaalzaak voor alles wat met naaien, breien en haken te maken heeft. De uitstekende reputatie van ’ T linnenmandje gaat verder dan Keerbergen.

Lisette neemt al vele jaren deel aan allerlei hobbybeurzen. Daardoor is ’T linnenmandje uitgegroeid tot een referentie voor handwerksters verspreid over heel het land. De passie en het enthousiasme van Lisette werken aanstekelijk. Klanten komen terug en vertellen het verder. Ze weten onze persoonlijke benadering en professioneel advies sterk te waarderen.

’T linnenmandje is daarnaast een depot voor wasserij en droogkuis. We werken ook samen met een strijkatelier met dienstencheques. Uw was, droogkuis en strijk kan u hier afleveren en ophalen.

Wist u dat we ook een ruim gamma kousen en panty’s hebben? Volg nieuws en promoties via onze nieuwsbrief en kom zeker de gezellige sfeer opsnuiven in onze winkel. Vraag naar uw getrouwheidskaart. Als trouwe klant krijgt u 5 procent korting na 10 aankopen. Nog vragen? Contacteer ons gerust.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven te blijven tete blijvenvan onze laats te nieuwigheden

Contacteer ons
‘T linnenmandje
Mechelsebaan 3
3140 Keerbergen - BelgiëTel.: 015 51 57 53
tlinnenmandje@skynet.be

BTW BE0732 185 001
Openingsuren

ma - zo : gesloten / di - vr: 10u – 12u en 13u30 – 18u /
za: 10u - 12u en 13u30 - 17u